Kontakt

Hvis du har lyst til å komme i kontakt med oss her i Lone Speidergruppe, så kan du enten komme innom våre lokaler når vi har åpne møter. Du vil finne tidene til de enkelte gruppene i terminlisten øverst på siden. Der vil det bli oppdatert med tider for de forskjellige troppene.

Er det noe du lurer på angående det å være speider eller speiderleder, så kan du ringe oss på 55244456. Da vil du komme til Johnny Ytreland, og det er han som har ansvaret for utdannelsen av speiderledere og andre instruktører i speidergruppa.

Du vil også kunne sende mail til oss på:

Asle Lohne: aslo@lonespeidergruppe.org

Johnny Ytreland: joyt@lonespeidergruppe.org

Anja Hansen: anha@lonespeidergruppe.org.

 

Vi svarer så gott vi kan

Vi vil gå inn for å svare på alle mail så fort vi kan, men hvis det er noe som haster, så anbefaler vi deg å ringe. Da vil vi ta telefonen når vi kan. Det vil være muligheter for alle som har lyst til å være med i speideren å komme innom våre møter og lokaler når det måtte passe. På den måten kan man se hvordan det er før man melder seg inn.

Alle henvendelser angående medlemskap i Lone Speidergruppe sendes til medlem@lonespeidergruppe.org.

Mer informasjon angående medlemskap vil du få opplyst når du tar kontakt. Vi er for tiden 50 medlemmer i gruppen, og det er flere som er inaktive medlemer, og hvis du vil være med som aktiv speider eller støttespiller, det spiller ingen rolle. Vi vil gjerne ha så mange som mulig inn i gjengen vår.

Hvis det er noen som har lyst til å donere bort en gave til speidergruppen, så vil dette også bli satt stor pris på. Er det noe du lurer på må du ikke vente med å ta kontakt. Vi er åpne for alle som har lyst til å være med, og vi håper på å se deg framover.